Liiketoiminnan kannattavuuden ja kasvun kannalta työntekijöiden sitoutuminen ja tuottavuus ovat avainroolissa. Parantaaksesi henkilöstösi sitoutumista, tehokkuutta ja tuottavuutta, on sinun ymmärrettävä työntekijöidesi matkaa.

Jokaisella työntekijällä on oma uniikki matkansa yrityksessäsi: se alkaa, kehittyy ja joskus myös päättyy. Oletko tietoinen, mitä näissä matkan eri vaiheissa tapahtuu? Entä tiedätkö, kuinka tapahtumat sen varrella vaikuttavat työntekijäsi tuottavuuteen, tehokkuuteen ja sitoutumiseen? 

Jotta voit kehittää yrityksesi liiketoimintaa, sinun on kuunneltava henkilöstöäsi koko matkan ajan ja reagoitava saamaasi palautteeseen.

Tässä webinaarissa keskustelemme henkilöstön johtamisen ajankohtaisesta haasteesta, työntekijöiden sitouttamisesta. Pureudumme tähän haasteeseen työntekijän matkan ymmärtämisen ja sen mittaamisen kautta. Lisäksi kerromme milloin ja miten tätä matkaa kannattaa mitata ja kuinka sen tuloksia voi hyödyntää henkilöstön tuottavuuden ja sitoutumisen parantamiseen konkreettisten esimerkkien avulla.

Webinaarissa käydään läpi seuraavia asioita:

  • Työntekijän matkan vaiheet ja kuinka sitä voidaan mitata
  • Mitä tästä datasta voidaan hyötyä ja kuinka sitä voidaan käytännössä hyödyntää henkilöstön sitouttamiseen
  • Konkreettiset esimerkit, kuinka voit onnistua parantaamaan työntekijöidesi tuottavuutta ja sitoutuneisuutta.

Webinaarin isäntinä toimivat Questbackin Juhamatti Muuraiskangas ja Lauri Kurki

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä lomake - tervetuloa!


Edellisestä webinaaristamme saatua osallistujapalautetta:

"Lisää tällaisia napakoita tietoiskuja leppoisassa, mutta asiallisessa hengessä."

"Webinaari oli sopivan rento ja asia oli mielenkiintoinen. Lisäksi pituus oli juuri sopiva ja mikä parasta, sen pystyi seuraamaan omalta koneeltaan."

Mikäli sinulla on kysyttävää webinaarista, otathan yhteyttä: [email protected]


Ilmoittaudu webinaariin