Så skapar du en attraktiv medarbetarupplevelse

Frukostseminarium 20 september, 2017

Anmäl dig här

Hur säkerställer man en bra medarbetarupplevelse?

Fokus på kundresan är större än någonsin. Pengar satsas på ny teknologi och moderna analysverktyg för att säkerställa en kundresa som överträffar kundernas behov. Men i jakten på det perfekta kundbemötandet, får vi inte missa den mest kritiska faktorn: medarbetarna! Genom att tillvarata feedback under hela medarbetarlivscykeln, lockar ni inte bara till er affärskritisk kompetens – utan levererar samtidigt en bättre kundupplevelse.

Välkommen till Questbacks frukostseminarium där vi diskuterar hur HR kan arbeta mer marknadsorienterat och vilken roll feedback spelar för att skapa strategisk insikt.

Vår gästföreläsare Thomas Nyberg, grundare av InsightLab, lotsar oss genom de utmaningar HR står inför idag, ger oss inblick i hur företaget Airbnb har förvandlat sin HR-avdelning till en avdelning för Employee Experience - samt ger tips på vad ni kan göra för att komma igång med dessa frågor.Datum

Onsdag 20 september, 2017

Tid

Kl 08:00-10:00

Plats

Questback, Kungsgatan 48, Stockholm

Pelle Lilja

Pelle har många års erfarenhet som strategisk rådgivare, konsult och linjeansvarig inom HR och talent management från företag som MTG, Capgemini, MindShift och Universum. Idag är Pelle Senior Advisor inom HR på Questback.

Gästföreläsare Thomas Nyberg

Thomas är grundare av InsightLab och har de senaste 25 åren bevakat utvecklingen av det nya arbetslivet och bland annat skrivit en rad chefshandböcker inom områden som stresshantering, förändringsledning, motivation, hälsa och nya spelregler i arbetslivet.

Agenda

08:00-08:30

Frukost, registrering och mingel

Börja dagen med frukost och mingel med andra deltagare som arbetar strategiskt med HR.

08:30-09:15


Så skapar du en attraktiv medarbetarupplevelse

- Hur kan HR arbeta mer marknadsorienterat för att attrahera och behålla talanger idag?
- Medarbetarupplevelsen - inte helt olik kundupplevelsen
- Tre byggstenar som leder till framgång
- Så kommer du igång


Thomas Nyberg, grundare av InsightLab

09:15-09:45

Har du verktygen som behövs för att engagera medarbetarna i din organisation?

I digitaliseringens fotspår väljer många företag att hitta nya vägar att samla och agera på medarbetarnas feedback. Med smartare lösningar kan du lägga mer tid på analys och förbättringar som leder till resultat.

- Medarbetarupplevelse, Medarbetarresa, Livscykelhantering, Touchpoints, Händelsestyrd feedback – vad handlar det egentligen om?
- Vad kan jag lära mig genom att lyssna löpande under hela medarbetarresan? Vilka händelser och upplevelser påverkar oss mest?
- Styrkan i att aktivt lyssna, lära och agera på händelsestyrd feedback

Pelle Lilja, Senior HR Advisor, Questback Sweden

09:45-10:00

Sammanfattning och Q&A

Anmäl dig här